KIDS MENU - GORE RANGE BREWERY

Our Kids Menu is sure to put a smile on your little one's face!  Healthy, quality, ingredients and large proportions ensure your kids are happy and full when they leave GRB.

Kids menu favorites include mac and cheese, pizza and 5oz steak.  You'll see from our menu below we offer a wide variety of delicious options for your kids!  Many local kids also enjoy our large patio in the summer time to let some steam off and re-charge with some great food!

KIDS MENU OPTIONS

Chicken Fingers 

Served with french fries

Hot Dog 

On a toasted bun with french fries

5oz Steak 

Served with mashed potatoes and broccoli

Grilled Chicken Breast

Served with mashed potatoes and broccoli

Fried Fish 

Two pieces of fried cod served with french fries and broccoli

Cheese Pizza 

Marinara sauce and mozzarella

Hamburger or Cheeseburger 

1/4 pound burger on a toasted bun with french fries

Pasta with Marinara or Butter 

Macaroni tossed in marinara or butter

Mac & Cheese 

Cheddar cheese sauce and macaroni

Grilled Cheese 

With french fries

Half order wings 

5 wings, Buffalo or BBQ with ranch or bleu cheese

 

BEEZO.VN - CHỢ SỈ ONLINE NGUỒN HÀNG - ORDER HÀNG QUẢNG CHÂU & CÁC NƯỚC.

Mua hàng trực tuyến (mua hàng online) mang lại sự tiện lợi, sự lựa chọn đa dạng hơn và các dịch vụ tốt nhất cho người mua lẻ và mua sỉ. Nhưng khách hàng mua sỉ Việt Nam chưa tận hưởng được những lợi ích đó.

Beezo - Mua sỉ online

Beezo.vn là website cung cấp nguồn sỉ uy tín online & offline được triển khai với mong muốn sẽ trở thành nhà cung cấp nguồn sỉ tin cậy cho người mua sỉ và giúp khách hàng mua sỉ trở nên dễ dàng hơn trong việc tìm kiếm nguồn hàng, cập nhật xu hướng thị trường...

Ở Beezo.vn bạn có thể tìm kiếm nguồn hàng của mọi thứ như thời trang em bé đến thời trang trung niên, người già tới đồ nội thất, thức ăn ngoại nhập, mỹ phẩm... Gần như tất cả với chất lượng và giá cả cạnh tranh nhất trên thị trường.

Bạn có thể đạt được nếu lợi ích về thời gian & chi phí, vận chuyển với hàng ngàn mặt hàng và mẫu mã hàng sỉ cho bạn lựa chọn trên chợ sỉ online beezo

giảm cân bonagiảm cân bonagiảm cân bona